Ben jij onze ‘mystery guest’ in het openbaarvervoer?

Onze opdrachtgever is een onderzoeksbureau. Zij willen weten of vervoersmaatschappijen hun diensten correct uitvoeren. Lopen de bussen op tijd, zijn de bussen niet overvol of juist te leeg. Kan de reiziger volgens zijn plan reizen of wordt het reisschema niet gehaald doordat de bussen overvol zijn en hij of zij moet wachten op de volgende bus. Ook wordt, door middel van een telling, genoteerd hoeveel reizigers zich houden aan de corona-maatregelingen, zoals het dragen van een mondmasker. Het onderzoeksproject wordt uitgevoerd in de provincie Zuid-Holland.

Om antwoord te krijgen op de bovengenoemde vragen gaat het onderzoeksbureau een aantal ‘mystery guests’ inzetten.

Toppers Professionals zoekt voor de opdracht medewerkers die het leuk vinden om als mystery guest met de bussen mee te reizen.

Wat ga je doen?

Je gaat, geheel onopvallend en anoniem, tellingen in- en rond de bus doen. Per buslijn of lijnclusters worden de werkzaamheden uitgevoerd. Wat je moet tellen wordt op locatie uitvoerig met je doorgenomen. Je werkt in shifts. De ochtend shifts zijn van 07:00 – 15:00 uur, de middagshifts zijn van 15:00 – 23:00 uur. Aan het einde van je shift lever jij jouw tellingen in bij het onderzoeksbureau. Zij gaan met deze tellingen aanbevelingen doen bij de vervoersmaatschappij.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een echte ‘mystery guest’ en doet alles zo onopvallend mogelijk
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je werkt structureel en netjes
  • Je zorgt ervoor dat je altijd op tijd bent en op de juiste locatie 
  • Het bezit van een OV is wenselijk (reiskosten worden vergoed)
  • Zelf je diensten in te plannen 

Ben jij geïnteresseerd om als ‘mystery guest’ aan de slag te gaan en wil jij (veel) uren maken? Plan jezelf dan in via onze app of bel ons op: (0314) 37 85 68

Kun je zelf niet maar je hebt wel een vriend of vriendin? Geef hem of haar deze tip door!