Nederland – Kom ons team versterken als Evenementenbegeleider en bepaal zelf wanneer je werkt!

Ben je opzoek naar een leuke afwisselende bijbaan naast je studie en wil je zelf bepalen wanneer je werkt?Wij zoeken enthousiaste spelbegeleiders voor het grootste evenementen bureau van de Benelux!

Evenementenbegeleider

Als evenementenbegeleider reis je door het hele land en als je wilt ook naar het buitenland om spellen te begeleiden voor bedrijfs-, familie- en vrijgezellen feesten. Denk hierbij aan spellen als crazy 88,  city hunters of het presenteren van een gek op Holland quiz. Het werk is op basis van je eigen beschikbaarheid dus het is perfect te combineren met een studie of andere baan.
Lijkt het jou leuk om dit werk te doen? Schrijf je dan snel in via onze website en wij nodigen je uit voor de informatie-avond gepland voor bestaande en nieuwe begeleiders.

Neem contact met ons op om je hiervoor aan te melden!

Functie-eisen

Wij zoeken enthousiaste, representatieve en betrouwbare personen die het super vinden om groepen te enthousiasmeren. Jij bent degene die de hele groep kan opzwepen en de dag van hun leven kan bezorgen. Door jouw spontaniteit heb je de hele groep in je zak.

Verder
– ben je minimaal 18 jaar oud
– ben je in de weekenden en vakanties beschikbaar
– wil jij aan de slag door heel Nederland!
– woon je in de omgeving van Doetinchem

Wat bieden wij jou:

– reiskosten vergoeding
– een flexibele, uitdagende en afwisselende baan
– ruimte om te werken wanneer jij beschikbaar bent, jij plant jezelf in

Ben jij toe aan deze uitdaging? Grijp hem dan met beide handen aan en solliciteer direct!

Wij werken met de handige app Shooble. Hierin geef jij jouw eigen beschikbaarheid aan. Daardoor werk jij wanneer het jou uitkomt!
Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan contact  met ons op via (0314) 37 85 68.