Onze gespecialiseerde horeca uitzendbureaus zorgen er dagelijks voor dat onze talenten worden ingezet in de horeca- en hospitalitybranche; hotels, restaurants, cafés, businessclubs, congreszalen en op diverse evenementen en festivals.

Bij de partners van [HUG] kun jij als studenten of flexwerker werken in de functie van jouw keus en op tijden die jou uitkomt. Je plant jezelf in. Jouw persoonlijke voorkeur en interesse staat bij ons centraal.

Door deel te nemen aan de [HUG] Academie kun je naast je studie ook werken aan je toekomst. In de [HUG] Academie word je opgeleid in de horeca en krijg je de ‘kneepjes van het vak’. Je ontvangt daarbij ook de laatste ontwikkelingen en trends in de horeca. Je wordt opgeleid tot horecaprofessional. Daardoor ben je breder inzetbaar en heb je méér kans op die klus die je echt leuk vindt. Met goed opgeleide medewerkers kunnen wij ook de kwaliteit waarborgen voor onze opdrachtgevers.

Het [HUG] trainingsprogramma is modulair ontwikkeld, jij kiest de training die bij jouw past. Je volgt een module in een groepje van maximaal 15 andere studenten. Door samen te leren en te groeien ontwikkel je bij ons een hoger competentieniveau; het vermogen en de bereidheid om kennis en skills, evenals persoonlijke en sociale vaardigheden te gebruiken, uitdagingen op te lossen en je op een doordachte en verantwoorde manier te gedragen.

Verschillende modules

Onze trainingen zijn onder te verdelen in de modules:

  • Algemene inleiding in de Horeca
  • Basisvaardigheden Horeca
  • Basisvaardigheden Omgaan met gasten
  • Basisvaardigheden Cross- & Upselling
  • Basisvaardigheden Blad- en bordlopen
  • Basisvaardigheden Barista
  • Basisvaardigheden Biertappen
  • Basisvaardigheden Wijn en gedistilleerd

Het programma van de [HUG] Academie is constant in ontwikkeling en door de modulaire indeling perfect af te stemmen op jouw individuele wensen.

Wij bieden je verschillende mogelijkheden om door te groeien, jezelf beter te leren kennen en je krachten te ontdekken. Iedere training wordt afgesloten met een toets. Slaag je daarvoor dan ontvang je een [HUG] Academie certificaat voor dat onderdeel.

Naast de trainingen organiseren we tal van evenementen om onze teams te versterken, nieuwe vriendschappen te sluiten en onze successen te vieren. Volg ons op social media.

Wil je meer weten?

Bel of mail dan met een van de partners. Je kunt in onze kalender zien welke en op welke datum de volgende training wordt gegeven.