Zuid-Limburg – Bienvenue is op zoek naar een vaste horeca topper die in het weekend aan de slag wil gaan in het prachtige Heuvelland van Zuid-Limburg.

Jij vindt het als gastvrouw/gastheer leuk om een praatje te maken met gasten en hun vrije dag nóg leuker te maken!

Horeca toppers

In deze functie zorg jij, met jouw gastgerichte- en representatieve houding, ervoor dat gasten ultiem kunnen genieten en voorzien worden van een heerlijke lunch of en lekker bittergarnituurtje voor bij de borrel! Je draait vooral mee met de lunch/borrel, maar serveert ook diner uit.

Je bent beschikbaar in de weekenden en op sommige avonden. Heb je ervaring in de horeca dan is dat een pré, maar zeker geen must. Wel zoeken we iemand die uiteraard gastgericht- en representatief is en het niet erg vindt om hard te werken op drukke momenten.

Bienvenue Hospitality geeft jou de kans om op een leuke manier geld te verdienen. Je komt op veel bijzondere plaatsen en bovendien ontmoet je veel leuke mensen. In onze app Shooble geef je gemakkelijk en snel jouw eigen beschikbaarheid door. Op deze manier werk jij alleen waar, wanneer en bij wie jij dat zelf wilt.

Ben je op zoek naar een uitdagende, flexibele en gevarieerde (bij)baan in de horeca? Heb jij enige ervaring in de horeca, ben je servicegericht, flexibel en kom je uit de buurt van Maastricht? Dan is het werken als Horeca Topper bij Bienvenue Hospitality een leuke uitdaging voor jou.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en ben jij onze Horeca Topper? Dan nodigen wij je uit. Stuur direct je C.V. en een korte motivatie t.a.v. Ruud Buiting info@bienvenue.nl of bel voor informatie (043) 204 11 97