Vacature evenementenbegeleider
Sta jij graag voor een groep? Ben jij spontaan en vind jij het leuk om mensen te vermaken? Zoek jij een baan die nooit het zelfde is en waarbij je veel in contact staat met mensen? He evenementenbegeleider, wij zoeken jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste werknemers die evenementen willen begeleiden. Hierbij vermaak je mensen op bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten.

Wat zijn de de werkzaamheden:
Naast je enthousiasme over te brengen op de klant, ben jij verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van het spel. Als evenementen begeleider ben jij de presentator, de quizmaster, de scheidsrechter, oftewel het gezicht van de organisatie. Je legt het spel uit, begeleidt deze waar nodig, beoordeelt deze en sluit het op een leuke manier af. Oftewel jij bezorgt de klant een onvergetelijke dag! De spellen worden door heel Nederland geboekt, dus jij bent gewoon betaald aan het reizen. Wat wil je nog meer?

De doelgroep:
Doordat je met verschillende doelgroepen te maken krijgt, is geen één dag het zelfde. Een lekkere afwisselende baan dus. Bedrijfsfeestjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten… totaal verschillende groepen, maar ze willen allemaal maar 1 ding: door jou vermaakt worden!


Functie-eisen

– Je bent enthousiast en weet dit over te brengen
– Je bent servicegericht  en kunt goed uitleggen
– Je bent niet bang om voor groepen te staan
– Je bent betrouwbaar en komt je afspraken na
– Je vindt het leuk om actief te zijn door heel Nederland
– Je bent minimaal 18 jaar

Wat zijn wij?
Toppers Professionals is een horeca uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de hospitality branche, met name het gedeelte van de horeca en evenementen. Toppers Professionals is actief door het hele land. Doordat wij een samenwerking hebben met diverse klanten heb jij de mogelijkheid om op exclusieve locaties te werken.

Veel willen werken?
Doordat wij werken via de handige app Shooble, waarin je zelf je beschikbaarheid in kan doorgeven, bepaal je zelf wanneer je werkt. Wil jij veel werken? Dat kan! Meer beschikbaarheid betekent meer uren dat jij aan de slag kan!

Past deze vacature bij jou? Solliciteer direct en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Graag verzoeken wij je in te schrijven via ons formulier op www.toppersbeheer.nl/inschrijven

Soort dienstverband: Deeltijd