Regio Amsterdam Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een barmedewerker.

Barmedewerker

Het gaat om een deeltijdbaan waarin er gezocht wordt naar een flexibele barmedewerker. De werkzaamheden zijn onder andere het klaarzetten van de drankjes voor de bedieningsmedewerkers. Je houdt de voorraden van de bar op peil door deze regelmatig aan te vullen. Je poleert de glazen en houdt de bar schoon en opgeruimd. Je werkt nauw samen met bedieningsmedewerkers.

Wij verwachten dat je zelfstandig kunt werken, verantwoordelijk bent en goed Engels spreekt. Ook wordt wordt van je verwacht dat je er representatief uitziet, gastvrij en vriendelijk bent tegenover de gasten die bij jou aan de bar komen. En natuurlijk collegiaal en sociaal bent tegenover jouw werkgever en jouw collega’s.

Het werk is op basis van je eigen beschikbaarheid dus het is perfect te combineren met een studie of andere baan. Wij werken met de handige Shooble app. In dit plansysteem kun jezelf jouw beschikbaarheid doorgeven. Daarmee bepaal jezelf wanneer je kunt en wilt werken. Zo kunnen wij jou inplannen wanneer het jou uitkomt.

Ben je op zoek naar een verfrissende nieuwe uitdagende, flexibele en gevarieerde (bij)baan in de horeca? Heb jij enige ervaring in de horeca, ben je servicegericht, flexibel en kom je uit de buurt van Amsterdam? Zoek dan niet verder en schrijf je dan in en solliciteer direct voor de functie barmedewerker.

Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan contact  met ons op via (020) 530 55 55.

Gerelateerde Artikelen