FreeJobz horeca Uitzendbureau

FreeJobz is een full-service horeca-projectbureau. Wij leveren als hét horeca uitzendbureau van Amsterdam, personeel voor de hospitality-branche, van afwassers, bladlopers en van catering tot het organiseren van evenementen. Vraag om een offerte

L: Amsterdam

T: (020) 530 55 55

E: info@freejobz.nl

W: www.freejobz.nl

Horeca Uitzendbureau Amsterdam FreeJobz Amsterdam

Het is tegenwoordig erg lastig om gekwalificeerd- en enthousiast horecapersoneel te vinden. Dat ondervinden wij als horeca uitzendbureau ook. Maar toch lukt het ons, keer op keer, om een sterk professioneel en servicegericht team samen te stellen om op evenementen verschillende diensten te verzorgen.

FreeJobz is een full-service horeca projectbureau. Wij leveren als hét horeca uitzendbureau van Amsterdam, personeel voor de hospitality-branche, van afwassers tot bladlopers en van catering tot het organiseren van evenementen.

Als professioneel horeca-uitzendbureau zijn wij van mening dat wij onze klanten alleen van goede service kunnen voorzien wanneer ons horeca-personeel hiertoe geschikt is. Om bij u en uw bezoekers een glimlach op het gezicht te brengen, kunt u er van uit gaan dat al ons horeca-personeel enthousiast en servicegericht is ingesteld.

Wij zijn als horeca uitzendbureau opgericht in Amsterdam, ons werkgebied is de Randstad maar hebben ook vestigingen in Arnhem, Doetinchem, Nijmegen en Utrecht.

Gerelateerde Artikelen