Horecamedewerkers.nl  is de website voor alle vacatures van [HUG] Horeca Uitzendbureau Groep.

[HUG] is een groep van gerenommeerde horeca uitzendbureaus. [HUG] ondersteunt met het leveren van fexibel- en tijdelijk horecapersoneel.

Wij leveren niet alleen vakmensen voor de horeca en hospitalitybranche. Ook verzorgen de parters van [HUG] complete evenementen, caterings en andere horeca gerelateerde services geleverd.

Wij werken voornamelijk digitaal. Ons systeem werkt met een app zodat u gemakkelijk en overal met uw mobiel uw opdracht kunt ingeven. U logt in op ons systeem, geeft de opdracht omschrijving door en ‘voila‘, wij gaan voor u aan het werk.

Ook onze horecamedewerkers werken met deze app voor het inroosteren, opdrachtinformatie en in- en uitchecken. Ja zelfs het goedkeuren van de gemaakte uren gebeurt met de app.

De horeca- en hospitalitybranch werkt niet met kantoortijden van 09:00 tot 17:00 uur. Daarom is [HUG], als vrijwel enig bureau, altijd bereikbaar. Dat  biedt voordelen voor u als opdrachtgever.

Interesse in de diensten van [HUG]?

Vraag vrijblijvende informatie aan. Een telefoontje en wij staan in ‘no time’ u terzijde om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u een snel een offerte van ons. Vul dan het formulier in met daarin uw opdrachtomschrijving. Wij proberen, vaak binnen 2 uur, een messcherpe prijsopgave naar uw mailbox te sturen.