Horeca-medewerkers

Een ding staat bij Horeca Uitzendbureau Utrecht voorop; het leveren van professionele horeca-medewerkers. De werkzaamheden zijn uiteenlopend. Horeca Uitzendbureau Utrecht stuurt ‘Horeca-medewerkers’ er op uit in de functies: bar-, bediening-, keuken-, en all round medewerker. Ook voor catering en evenementen kunt u gebruik maken van de diensten van Horeca Uitzendbureau Utrecht, van het plannen tot aan het uitvoeren ervan.

Horeca Uitzendbureau Utrecht selecteert zelf het personeel op basis van belangrijke horeca kenmerken. Aan de hand van het online inschrijfformulier wordt je wel of niet toegelaten tot een intake.

Bij deze intake worden de aspiranten gevraagd iets over zichzelf te vertellen. Als wij merken dat het iets is voor Horeca Uitzendbureau Utrecht, kunnen ze bij ons aan de slag en worden op pad gestuurd naar diverse klussen. Veel van onze medewerkers hebben een horeca-opleiding of zijn daar mee bezig. Mochten ze nog niet aan het standaard van Horeca Uitzendbureau Utrecht voldoen; krijgen ze een interne training.

Offerte aanvraag:

  Offerte-aanvraag  Contactgegevens

  Omschrijving dienst

  Aantal personen

  Soort dienst


  Vragen en/of opmerkingen