Catering

Bent u opzoek naar een catering op locatie bijvoorbeeld in Utrecht? Dan kunt u terecht bij De Heeren van Driebergen!

De Heeren Van Driebergen

Wilt u een bedrijfsfeest geven of juist een particulier feest en wilt u daarbij kunnen genieten van een zeer uitgebreid diner, buffet en noem maar op? Dan kunt u terecht bij De Heeren van Driebergen. Zij verzorgen een catering op locatie met diverse lunches en hapjes voor feesten en partijen. Bij de catering van de De Heeren van Driebergen gaat het om beleving. Niet alleen worden er heerlijke hapjes geserveerd door enthousiast personeel, maar ook kunnen zij zorgen voor de gehele aankleding. 
Het is niet alleen proeven maar het is beleven! De chefs komen vooraf op locatie om de heerlijke en prachtige gerechten voor u te bereiden.

De hapjes en gerechten worden met verse producten bereid. De Heeren van Driebergen maken gebruik van vers vlees en zij hebben als specialiteit het beste rundvlees genaamd Bunniks Blaarkop.

Bij De Heeren van Driebergen kunt u uit de volgende segmenten kiezen:

– Ontbijt
– Lunch
– Hapjes
– Buffetten
– Walking dinner/eigen menu samenstellen
– BBQ

Ontbijt

CateringAlles wordt kwaliteit gericht gemaakt zo ook het ontbijt. Wat u kunt zoal kunt verwachten is vers gebakken brood, croissants, kaas, boerenham, rosbief, scharrelei, jam uit eigen keuken, cruseli,koffie, thee, verse jus d’orange en boeren yoghurt. Hierbij kunt u ook nog extra aanvullingen bij kopen zoals gerookte zalm, verse fruitsalade en gebakken eieren. De Heeren van Driebergen verzorgen u een geheel uitgebreid ontbijt om uw dag mee te beginnen!

Lunch

De cateringlunch bestaat uit een breed aanbod waaruit u kunt kiezen. Er is keuze genoeg! Denk hierbij aan een onwijs lekkere salade of belegde boordjes met keuze uit kaas, vega, vlees en vis.

Hapjes

Wilt u kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan borrelhapjes en arrangementen? De Heeren van Driebergen bieden u verschillende smaakvolle mogelijkheden uit het culinair segment, luxe segment en top segment. U kunt dan de volgende hapjes verwachten Gepoft tomaatje met crème van knolselderij, mini quiche van het seizoen, tataar van gamba met avocado crème en nog veel meer!
Ook kunt u kiezen voor heerlijke warme en koude snacks zoals loempia’s, Yakitori van kippendijen en gerookte maïskip en avocado crème.

Het is niet alleen een smaakvolle sensatie maar het is ook beleving. Proef de heerlijke hapjes met uw collega’s, vrienden, kennissen of familie en laat je versteld staan door onze chefs!

Buffetten

Genieten van dag verse producten uit de Nederlandse, Spaanse, Franse en Italiaanse keuken?
De Heeren van Driebergen hebben voor ieder wat wils. Van heerlijke tapas tot aan een oerhollandse stampotten buffet met tot slot een heerlijk dessert er is aan alles gedacht. U kunt bij het buffet kiezen uit een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en tot slot een heerlijk dessert.

Walking dinner

De walking diner is een culinair fenomeen waarbij u staand kunt genieten van een 5 maar ook zelfs een 10 gangen diner. U kunt kiezen uit een bestaand menu , maar ook kunt u er voor kiezen om het zelf samen te stellen. Bij het bestaande menu heeft u ook nog de keuze voor een vegetarisch menu. Heeft u nog specifieke wensen of diëten dan kunt u dat altijd doorgeven.

BBQ

Ontdek de echte grill-smaken van de bbq! De chefs bereiden het eten live voor wat zorgt voor een echt live spektakel. Het vlees van de catering wordt allemaal vers geleverd wat zorgt voor een echte sappige smaak sensatie. Dit is veel meer dan alleen even eten. Voor de echte vlees en vis liefhebbers is dit zeker een aanrader!Catering

ToppersProfessionals

Tijdens het eten wordt u geserveerd door ons enthousiast en gekwalificeerd personeel! Wij willen er voor zorgen dat u rustig kunt genieten van het feest en daar voor gaan wij service gericht te werk. ons vriendelijke horecapersoneel staat altijd voor u klaar!

Kortom voor het beleven van een echte catering kunt u terecht bij De Heeren van Driebergen.

Offerte

Voor contact of meer informatie over de catering van De Heeren Van Driebergen klik dan op deze link.
Vraag een vrijblijvende offerte aan.