Barpersoneel

Barpersoneel is er in vele soorten en maten. Van het tappen van een perfect glas bier tot het uitschenken van luxe champagne, ieder heeft zijn specialiteit. Maar: gastvrijheid staat voorop!

Geheel afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, biedt Horeca Uitzendbureau Utrecht u de geschikte barman of barvrouw. Ons bestand kent een verscheidenheid aan bar personeel. Maar ook barmannen en barvrouwen die uw gasten entertainen op een feestavond of bar personeel strak in het pak voor bijvoorbeeld uw zakelijke receptie. Alles is mogelijk.

barpersoneel

Wanneer u ons een beeld schetst van uw horecagelegenheid of evenement, zoekt Horeca Uitzendbureau Utrecht  de ideale barman of barvrouw voor u. Al ons bar personeel is ervaren en velen hebben hun eigen specialiteit. Zelfstandig werken en klantvriendelijkheid geldt bij al ons barpersoneel als eerste prioriteit. Barpersoneel dat via Horeca Uitzendbureau Utrecht ingezet wordt is getraind, kent de regels omtrent hygiënisch werken en heeft een gast gerichte aanpak.

Offerte aanvraag:

  Offerte-aanvraag  Contactgegevens

  Omschrijving dienst

  Aantal personen

  Soort dienst


  Vragen en/of opmerkingen

   

   

  Horeca uitzendbureau Utrecht is een onderdeel van Uitzendkrachtig